Saturday, January 30, 2010

Småplukk i huset

Ny vedkurv :) har en til akkurat lik som jeg har alle tøflene til utlån i, på gangen. Det er gulvkaldt i gamle hus på landet.




Dette gamle fatet har jeg fått av min bestemor. Syns det passer godt inn på det grønne kjøkkenet. Motivet har er hest på, og det gjør det litt mer stas.



Dette er den lille gangen min. Syns den blåfargen er så fin! Den var her fra før. Jeg hadde tenkt å male gangen grå, men slo det fra meg da jeg så hvor fint det ble med det hvite til. Jeg liker hvite trapper - det er bare litt mer vaskearbeid ;/

Friday, January 22, 2010

Mine små prosjekter

Nå har jeg malt skapet hvitt. Ble mye finere nå! Nå må jeg bare finne noe å ha inne i det, og hvilken vegg det skal henge på :)



Gammelt nattbord blir som nytt.... holder på å male det hvitt. Kanskje det bare holder med ett strøk maling, så ser det litt gammelt ut. Har ikke helt bestemt meg om jeg skal bruke det som nattbord eller som et lite oppbevaringsskap på badet.

Tuesday, January 19, 2010

små ting, store gleder...

Liker "sølv" ting!!! Har snopt meg disse lysestakene og speilbrettet på Kremmerhuset :)


I et kjøkkenhjørne ser det slik ut. Muggene har jeg fått av min bestemor, de er sikkert ganske gamle. De søte kakeboksen fant jeg på europris i juletider. Syns den var mye penere enn de spraglete med alle nissene på.


Dette koselige skiltet fant jeg på kremmerhuset.


Lysestakene har jeg kjøpt på IKEA. Den fiiiine servittholderen har jeg fått av min kommende svigrinne og veninne - mannen hennes har laget den på jobb. Hest er best!


Dette skapet fant jeg tilfeldivis brukt =) Holder på å male det hvitt, og tenkte å ha det på veggen i stua.


Dette fine putetrekket fant jeg på Kremmerhuset. Det skal den lille tantegutten min få, han er 1,5 år - og elsker traktorer!

Huset på landet

Den lille sjenken i stua, som jeg malte hvit. Mangler knotter enda da...



Den ene pusekatten min tok seg en tur oppå kjøkkenbenken.... som ikke er så vakker med sitt grønne preg, noe jeg nok hadde fikset på om jeg hadde eid huset.


Den lille stuen min


Den blå døren.... Syns hvite hus med blå sørlandsdører er så fint, så jeg malte alle dørene på huset slik.

Litt mindre om meg og mer om interiør...




Tenk at denne bloggen min er i live enda... Så da tenker jeg å bruke den til å dele noen interiøridèer istede - så slipper jeg å lage en helt ny =)

I det siste har jeg pusset opp et gammelt hus på Hommeland, der jeg har vokst opp. Prøvde meg på å bo i byen, men fant ut at eg trives best på landet!

Så då fikk en leid meg et koselig hus, som eg har malt inne. Skal legge ut litt bilder av ting og tang etterhvert ;)

Kjekt du leste innom bloggen min.