Monday, February 22, 2010

Pusekattene

Alle hus på landet må ha en katt eller to! Jeg fikk mine søte katter fra et annet hjem da de var ca et halvt år gamle. Da de kom het de Else og Edwart... Jeg har ikke funnet noen bedre navn, så her går de under pusekattene.



Her har pusene klatret helt opp på toppen av tåket til den gamle låven ved siden av huset mitt. Det er GANSKE høyt ned, men katter har tydeligvis god balanse og en smule mangel på høydeskrekk - for de begynte å leke med mosen på taket, og jeg var livredd for at de skulle falle ned...



Desverre ble Edwart påkjørt denne uken :( Ganske trist, men jeg synes mest synd på jentepusen som mistet broren sin. Hun var helt hes av å mjaue. Hun fikk sove i sengen min et par netter, noe som førte til at jeg ikke sov særlig godt :( men jeg hadde ikke hjerte til å la henne være alene. Ser ut til å gå bedre med henne nå, men hun er ganske oppmerksomhetssyk :)



Her er jentepusen, hun klatret opp på bilpanseret da det sto åpent :)

Tuesday, February 9, 2010

Mer ting på veggene

Fine hyllen...! Fikk den av mamma. Fant et gammelt bilde og en dåpstallerken i sølv til å pynte den opp med :)



Nå har skapet fått sin plass på veggen. Måtte ha hjelp av en mann med muskler og en drill. Vet ikke helt hva jeg skal ha inni det enda, så jeg har bare puttet inn noen rot foreløpig.




Denne speilhyllen her fant jeg på Jysk. Kjekt med noen kroker å henge gammelt dåpssølv på ;)



Denne fant jeg også på Jysk. Mye fint der jammen...